Art Mësimi

June 9, 2023

Periudha e përgatitjes për mësimin e leximit dhe të shkrimit fillestar

4. Periudha e përgatitjes për mësimin e leximit dhe të shkrimit fillestar Mësimi i leximit dhe shkrimit fillestar është proces kompleks. Duke iu referuar metodistit të […]
January 25, 2023

Periudhat e mësimit të leximit dhe të shkrimit fillestar

Periudhat e mësimit të leximit dhe të shkrimit fillestar Mësimi i leximit dhe shkrimit fillestar është proces kompleks. Duke iu referuar metodistit të njohur (Prof. Dr. […]
January 21, 2023

Efektet pozitive të leximit dhe shkrimit fillestar

Leximi dhe shkrimi kanë efekt të jahstëzakonshëm në jetën e fëmijës dhe individit. Duke iu referuar metodistit të njohur (Prof. Dr. Islam Krasniqi, 2002), mësimi i […]
November 19, 2022

PSIKOLOGE SHKOLLORE – M.A. ARLINDA KASUMI

STIMULIM AKADEMIK / KËSHILLIM PSIKOLOGJIK ·       M.A. Arlinda Kasumi, psikologe shkollore dhe konsulencë   Cfarë ofron STIMULIMI AKADEMIK në kuadër të FREUD ACADEMY? ·       Këshillim psikologjik […]
November 19, 2022

FREUD ACADEMY

Qendër edukative, e themeluar në vitin 2022, e cila ofron shërbime psiko-edukative. Cfarë ofron FREUD ACADEMY? ·       Stimulim psikologjik ·       Trajtim psikologjik ·       Këshillim psikologjik ·       […]
November 14, 2022

Rëndësia dhe objektivat e leximit dhe shkrimit fillestar

Rëndësia dhe objektivat e leximit dhe shkrimit fillestar Leximi dhe shkrimi janë dy veçori dalluese dhe mrekulli të rralla që iu janë dhënë gjinisë njerëzore. Zhvillimi […]
November 11, 2022

WONDERLAND LENIKA

Wonderland Lenika Qyteti Vushtrri Stafi Profesional dhe i kualifikuar (ekipi multidisiplinar) Psikolog/ Logoped/ Pedagog/Edukatore Numri i punonjësve/edukatorëve 5 – edukatore, 3- profesionist Shujta për fëmijë 4 […]
November 10, 2022

WONDERLAND LENIKA 2

WONDERLAND LENIKA 2 Qyteti Prishtinë Stafi Profesional dhe i kualifikuar (ekipi multidisiplinar) Psikolog/ Logoped/ Pedagog/ Edukatore Numri i punonjësve/edukatorëve 4- edukatore, 3- profesionist Shujta pËr fËmijË […]
August 21, 2022

Bullizmi-Llojet dhe shkaqet

Bullizmi – llojet dhe shkaqet   Pasi që  është fenomen mjaft i përhapur në ditët e sotme edhe në hapësirat tona, vlenë të përmenden disa karakteristika […]