KOPSHTE

November 19, 2022

PSIKOLOGE SHKOLLORE – M.A. ARLINDA KASUMI

STIMULIM AKADEMIK / KËSHILLIM PSIKOLOGJIK ·       M.A. Arlinda Kasumi, psikologe shkollore dhe konsulencë   Cfarë ofron STIMULIMI AKADEMIK në kuadër të FREUD ACADEMY? ·       Këshillim psikologjik […]
November 19, 2022

FREUD ACADEMY

Qendër edukative, e themeluar në vitin 2022, e cila ofron shërbime psiko-edukative. Cfarë ofron FREUD ACADEMY? ·       Stimulim psikologjik ·       Trajtim psikologjik ·       Këshillim psikologjik ·       […]
November 11, 2022

WONDERLAND LENIKA

Wonderland Lenika Qyteti Vushtrri Stafi Profesional dhe i kualifikuar (ekipi multidisiplinar) Psikolog/ Logoped/ Pedagog/Edukatore Numri i punonjësve/edukatorëve 5 – edukatore, 3- profesionist Shujta për fëmijë 4 […]
November 10, 2022

WONDERLAND LENIKA 2

WONDERLAND LENIKA 2 Qyteti Prishtinë Stafi Profesional dhe i kualifikuar (ekipi multidisiplinar) Psikolog/ Logoped/ Pedagog/ Edukatore Numri i punonjësve/edukatorëve 4- edukatore, 3- profesionist Shujta pËr fËmijË […]