November 19, 2022

PSIKOLOGE SHKOLLORE – M.A. ARLINDA KASUMI

STIMULIM AKADEMIK / KËSHILLIM PSIKOLOGJIK ·       M.A. Arlinda Kasumi, psikologe shkollore dhe konsulencë   Cfarë ofron STIMULIMI AKADEMIK në kuadër të FREUD ACADEMY? ·       Këshillim psikologjik […]
November 19, 2022

FREUD ACADEMY

Qendër edukative, e themeluar në vitin 2022, e cila ofron shërbime psiko-edukative. Cfarë ofron FREUD ACADEMY? ·       Stimulim psikologjik ·       Trajtim psikologjik ·       Këshillim psikologjik ·       […]
November 11, 2022

WONDERLAND LENIKA

Wonderland Lenika Qyteti Vushtrri Stafi Profesional dhe i kualifikuar (ekipi multidisiplinar) Psikolog/ Logoped/ Pedagog/Edukatore Numri i punonjësve/edukatorëve 5 – edukatore, 3- profesionist Shujta për fëmijë 4 […]
November 10, 2022

WONDERLAND LENIKA 2

WONDERLAND LENIKA 2 Qyteti Prishtinë Stafi Profesional dhe i kualifikuar (ekipi multidisiplinar) Psikolog/ Logoped/ Pedagog/ Edukatore Numri i punonjësve/edukatorëve 4- edukatore, 3- profesionist Shujta pËr fËmijË […]
July 25, 2021

INNOVATION ACADEMY

  INNOVATION ACADEMY ·         INNOVATION ACADEMY është qendër e kurseve, e themeluar në vitin 2019, ka për qëllim zhvillimin e njohurive teknologjike që nga mosha 8 […]
March 22, 2021

LIBRARIA – GLOBI

Libraria Globi ofron: pajisje shkollore, libra për fëmijë lodra për fëmijë mjete didaktike printim mjete për zyrë Kjo librari ka staf mikpritës dhe profesional. Kontakti: Fb:  […]
March 13, 2021

INFINIT DESIGN

INFINIT DESIGN INFINIT DESIGN OFRON: Web Development Graphic Design Social Media Management Marketing Management https://innovationacademy-ks.com/savewater/ index.html#conserve https://www.facebook.com/ InfinitDesignKs Infinitdesign_ks [email protected]   044 547 028 +48 669 […]
March 13, 2021

LIBRARIA GLOBI-2

LIBRARIA GLOBI – 2 LIBRARIA GLOBI ofron : Pajisje shkollore Libra për fëmijë Lodra për fëmijë Mjete didaktike Printim Mjete për zyrë Libra për mësimdhënës Materiale […]
March 13, 2021

QENDRA E KURSEVE – BEC

Rreth BEC- British Education Centre, Kosovë ·         BEC është shkollë për gjuhë të huaja e themeluar në vitin 2004. Cfarë ofron Qendra e kurseve BEC? ·         […]